>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Польща - Росія: Напередодні

Вівторок, Варшава, стадіон Народовий, 21:45, арбітр Вольфганг Штарк (Німеччина).

Пряма трансляція на ТРК "Україна" і ТК "Футбол".

Польща - Росія: Напередодні
Фото: EPA/UPG

У протистоянні Польщі та Росії багато політичних моментів, і, схоже, на цьому ґрунті сьогодні будуть неприємні й нефутбольні моменти. Головне, щоби це не вплинуло на футбол, а якщо й так, то тільки на краще.

Збірна Польщі провела два різні тайми проти Греції, змінивши чудовий перший на непоказний другий. Природно, Францішек Смуда залишився незадоволений результатом і сьогодні відбудуться зміни. Польські журналісти повідомляють, що наставник поляків, окрім усього іншого, залишився сильно вражений грою збірної Росії, і це також уплине на вибір гравців.

Замість атакуючого хавбека Рибуса очікують виходу додаткового гравця в середину поля Дудки, який допомагатиме Муравські та Поланські.

У захисті змін не буде. Хіба що до цієї лінії зараховувати Щесни, основного воротаря поляків дискваліфіковано.

Дік Адвокат, відповідаючи на запитання про можливі зміни в складі, був лаконічний: "Ніяких передумов для цього немає". Дійсно, команда чудово провела поєдинок першого туру, і робити якісь перестановки просто не можна. Збірна Росії вийде в тому самому складі, що і в п'ятницю. Можливо, не знайдеться місця в стартовому складі й Обраняку, перший кандидат на його заміну Грошицькі. Все-таки в схемі з трьома центральними хавбеками Обраняку доведеться грати на фланзі, а це не найулюбленіша його позиція.

Польща (орієнтовний склад): Титонь - Піщек, Василевськи, Перкі, Беніш - Муравські, Поланські, Дудка - Блащиковський, Обраняк - Левандовські.

Росія (орієнтовний склад): Малафеєв - Анюков, А. Березуцький, Ігнашевич, Жирков - Денисов, Зирянов, Широков - Дзагоєв, Кержаков, Аршавін.

Травмовані: немає.

Дискваліфіковані: Щесни (Польща)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram