>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рамос: "Ніколи не відмовляємося від хороших гравців"

Після початку першого літнього тренування команди наставник "Дніпра" відповів на запитання журналістів.

Рамос: "Ніколи не відмовляємося від хороших гравців"
Фото: prosport-ru.tsn.ua

- Ми тільки розпочинаємо нашу роботу. У перші дні буде дуже мало людей. Багато гравців у стані своїх національних збірних. Новачки ще не долучилися до нас, але вони долучаться, бо в нас склад доволі обмежений. Попереду складний сезон: нам доведеться брати участь у чемпіонаті, Кубку, Лізі Європи. Якщо нам вдасться пройти кваліфікацію останнього турніру, кількість матчів збільшиться. Отже, нас очікує складний сезон. Необхідно, щоб нам вистачало гравців, щоб не було продовження минулого сезону, коли травми і дискваліфікації в підсумку позначилися на результаті.

- Ви залишаєтеся в Дніпропетровську чи будете кудись виїжджати?

- Той факт, що в нас зараз така невелика кількість гравців, змушує нас залишитися тут, тому що безглуздо кудись виїжджати і проводити збори за межами України. З такою кількістю гравців складно працювати колективно, опрацьовувати тактику. Що ми можемо зробити зараз - працювати над фізикою. Ну а потім, коли до нас приєднаються новачки, повернуться збірники, ми все зважимо і, можливо, проведемо кілька днів за межами Дніпропетровська.

- Останнім часом з'явилася інформація, що "Дніпро" можуть поповнити нападник луцької "Волині" Майкон і центральний захисник "Арсеналу" Одібе ...

- Коли ми говоримо про гравців, про якісь можливі придбання, потрібно бути якомога стриманішими й акуратнішими. Це треба для того, щоб клуб працював, не відчуваючи пресингу, щоб вів переговори в спокійному режимі, а коли він дійде до якоїсь угоди, стане зрозуміло: ось воно - здійснилося.

- Але гравці рівня Майкона і Одібе вас улаштовують?

- Ми ніколи не відмовляємося від хороших гравців і скажемо всім гравцям, які прийдуть: "Ласкаво просимо!" Думаю, ті футболісти, які провели гарний сезон у своїх командах, змогли б підняти загальний рівень нашої команди.

- Найближчим часом заплановано якісь спаринги, чи, знову-таки, все впирається в малу кількість гравців?

- Радше за все - ні, оскільки в нас зараз усього 8-9 польових гравців. З такою кількістю людей неможливо проводити якісь ігри. Коли повернуться гравці зі збірних, з'являться новачки, тоді будемо дивитися вперед.

- Після того, як вибуватимуть із Євро збірні, до яких залучено гравців "Дніпра", їм будуть надавати додаткову відпустку?

- Усе буде залежати від того, на якій стадії збірні сходитимуть зі змагань. Чемпіонат України починається вже зовсім скоро - 14 липня. Тому маємо не так уже й багато часу на підготовку. Після того, як та чи інша збірна припинить виступ, ми будемо розуміти, скільки часу необхідно футболістові для відпочинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram