>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ліга Брендів: результати матчів за 8-ме листопада

Тур запам'ятався розгромною поразкою команди "Еко-Маркет". 

Ліга Брендів: результати матчів за 8-ме листопада

«Кий-Авто» – «Friends» – 4:2 (0:0)

Перевага «автомобілістів» у цьому матчі, як засвідчує статистика, була очевидною. Із перших хвилин зустрічі вони перейшли до тотального нападу, але «друзі» зорганізувалися в обороні та не давали жодного шансу гравцям «Кий-Авто» вийти на гольову позицію. Самі ж «друзі» створювали поодинокі контрвипади. 

У другому таймі після того, як ФК «Friends» зрівняв рахунок, наполегливість «Кий-Авто» зросла і далася взнаки. Вони одразу зрівняли рахунок і посилили свої дії у нападі, використовуючи при цьому всі дозволені засоби: били з далекої відстані, перепасовувались, зорганізовували флангові атаки тощо. У підсумку «автомобілісти» здобули бойову перемогу.

Олег Рой, «Кий-Авто»:

- Чесно кажучи ми не сподівалися, що виграємо у цьому матчі, оскільки знали, що суперник складний і не зручний для багатьох клубів. Це підтверджується тим, що вони двічі виходили вперед у рахунку, що створювало дискомфорт у наших діях. Але краса футболу полягає в тому, що команда, яка прагне перемогти, має докладати зусиль. Ми швидко змінили тактику – частково відійшли в оборону, а потім з глибини поля розпочинали наші атаки. Це нам і допомогло. Ми зібралися і переграли наших суперників фізично.

«Elko» – «Uniqa» – 5:2 (1:1)

У цьому матчі вагому заявку на перемогу зробили футболісти «Elko» ще на першій хвилин, коли змінили рахунок. У подальшому вони продовжили нав’язувати суперникові свою гру. Незважаючи на наполегливість футболістів «Elko», вони не змогли збільшити результативність у першій половині гри, а в середині тайму через необачність пропустили гол у свої ворота. 

Команда «Elko» на бажала нічийного результату і створювала атаку за атакою. У другій половині матчу «Uniqa» зробила рахунок 2:1 на свою користь, але втримати перевагу їм не вдалося. Зібраність та командна гра «Elko» дозволили їм не лише зрівняти результат, а ще й переконливо перемогти.

Олександр Крижанівський, «Uniqa»:

- Сказати треба чесно - зіграли ми невдало. Хоча помилки були з обох боків. Але найприкріший спогад залишило суддівство. На жаль! Це друга гра, яку вони (судді) буквально засуджують. Дуже важко у такій ситуації грати. Ми розчаровані. Був епізод, коли воротар суперників вибіг до нашого карного майданчику і відверто зіграв рукою, а суддя на це не зреагував, то була одна з помилок, яка призвела до деморалізації команди. Це проблемне питання треба порушувати на розгляді першості. А щодо матчу, то наш суперник виглядав чудово. Гравці «Elko» переграли нас, але ми також не були пораженцями. Нічого страшного не сталося і ми будемо надалі готуватися задля покращення результату. Упродовж матчу ми не використали багато моментів і це стало однією з причин нашої неефективної гри. Ми просто розслабилися, коли забили другий гол і вважали, що втримаємо, а може й збільшимо результативність. Це була чи не головна наша помилка.

«Gold – Еко-Маркет – 11:2 (4:0)

Найрезультативніший і найбільш парадоксальний матч дня. За свідченням статистики, гравцям «Еко-Маркет» впродовж матчу вдалося завдати більше ударів по воротах і в рамку воріт, але перемогу, та ще й з великим рахунком, все ж таки святкували їхні візаві. 

Перший і другий тайми матчу пройшли в обопільних атаках, напруженій і цікавій боротьбі. У цьому двобої здавалося, що щастя буквально відвернулося від «Еко-Маркету». Вони вже на 3-й хвилині пропустили м’яч у свої ворота, але не відійшли в оборону, а будь що намагалися атакувати. Захоплення нападом призвело до того, що в їхніх воротах у першому таймі побувало ще три голи. 

У другій половині гри переможці також не володіли перевагою на полі, а навпаки грали обережно, від оборони. Захоплення нападом призвело до дезорганізації в команді «Еко-Маркет», яка не змогла створити гідний захист, а це у свою чергу, призвело до частого взяття їхніх воріт. 

Віктор Каплун, «Gold»:

- Рахунок говорить за себе. Наша команда була трохи сильнішою. Якщо перші десять хвилин спостерігалася рівна гра, то потім ми здобули перевагу, якою і скористалися. Хочу відзначити, що гравці команди суперників мають високий рівень підготовки, але наша команда виявилася кращою. Я спостерігав, що вони багато били по наших воротах, але наші гравці були більш влучнішими. На мою думку, гра була цікавою. Незважаючи на поразку у першому таймі з рахунком 4:0, гравцы ФК «Еко-Маркет» гідно боролися. Натомість ми були більш наполегливими, а це, як правило перетворюється на футбольний фарт. Ми маємо хорошу четвірку гравців, яка створила таку бездоганну перемогу, що призвела до гучної перемоги. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram