ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові через отруєння чадним газом загинули двоє туристів з Києва

Ще двох госпіталізували з отруєнням.

У Львові через отруєння чадним газом загинули двоє туристів з Києва
Фото: Depositphotos/juvelez

У центрі Львова в орендованій квартирі в результаті отруєння чадним газом загинули двоє туристів з Києва, ще двох госпіталізовано.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

"У п'ятницю, 11 січня, близько 11:30 у поліцію надійшло повідомлення від лікарів про те, що вони виявили в квартирі на вулиці Дорошенка тіла дівчини і хлопця без ознак життя. Ще двох молодих людей - дівчину і хлопця віком 23 і 20 років з діагнозом "отруєння чадним газом" медики доправили в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські попередньо встановили, що в четвер ввечері у квартиру заселилися четверо молодих людей - дві дівчини і двоє хлопців, які приїхали з Києва. Вранці одній парі стало погано - молоді люди викликали швидку допомогу. Медики госпіталізували їх з діагнозом "отруєння чадним газом середньої тяжкості".

Тіла хлопця і дівчини виявили в сусідній кімнаті. Причину смерті встановлять після експертизи.

Поліцейські встановлюють обставини події, також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, в липні у Львові чадним газом отруїлися троє іноземців і українка. Усі постраждалі перебували в одній квартирі.

Раніше у Львові від отруєння чадним газом загинула туристка з Білорусі, інцидент стався в приватній квартирі в центрі міста.

У квітні у Львові троє осіб отруїлися чадним газом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram