ГоловнаСуспільствоЖиття

На деяких дорогах у Запорізькій області обмежено рух вантажівок

"Укравтодор" відзвітував про стан доріг і погоду.

На деяких дорогах у Запорізькій області обмежено рух вантажівок
На дорогах ожидается гололедица
Фото: npu.gov.ua

У Запорізькій області на деяких автодорогах сьогодні обмежено рух вантажного транспорту, але на більшості трас проїзд забезпечено. Про це сьогодні повідомляє "Укравтодор".

Станом на 6:00 місцями невеликий сніг у Донецькій, в Івано-Франківській, Київській, Луганській, Сумській, Харківській і Чернівецькій областях. Товщина добового снігового покриву в зазначених областях сягає від 1 до 12 см.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області обмежила рух вантажного транспорту на таких ділянках доріг:

  •     Т-08-19 Більмак - / М-14 / км 0 + 000 - км 51 + 015, у Більмацькому і Бердянському районах (ділянка міста Більмак - а/д М-14);
  •     М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, км 574 + 086 - км 604 + 086, в Бердянському районі (ділянка села Осипенко - межа Донецької області);
  •     Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через місто Кременчук), км 604 + 223 - км 667 + 089, в Пологівському Більмацькому, Розівському районах.

Станом на ранок 11 січня завершуються роботи з відновлення проїзду на вищезгаданих ділянках Запорізької області. Проїзд на дорогах державного значення, крім вищевказаних ділянок у Запорізькій області, забезпечено.

Вдень у східних та більшості центральних областей очікуються сніг і дощ, місцями істотний мокрий сніг, хуртовини; в південній частині опади переважно у вигляді дощу, на дорогах ожеледиця.

Нагадаємо, в найближчу добу, за прогнозами Гідрометцентру, в Україні очікується ускладнення погодних умов, в тому числі погіршення умов руху на дорогах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram