ГоловнаСуспільствоЖиття

Омелян вибачився перед пасажиркою поїзда, на яку впала верхня полиця

За словами міністра, розслідування цього випадку ще не завершено.

Омелян вибачився перед пасажиркою поїзда, на яку впала верхня полиця
Владимир Омелян
Фото: Lb.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян прокоментував інцидент в одному з поїздів "Укрзалізниці", коли на пасажирку впала верхня полиця з іншого пасажиркою.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами Омеляна, розслідування цього випадку ще не завершено.

"Зараз цей випадок розслідується, у мене була окрема розмова з «Укрзалізницею» з цього приводу. Воно взагалі нагадує якісь такі події в «Східному експресі»", - зазначив він.

За словами міністра, розслідування гальмує і той факт, що другу ймовірно причетну до нещасного випадку жінку не вдається розшукати.

"Розслідування ще не завершене, тому що цю пасажирку, яка нібито впала, досі знайти не можуть. І хто падав і чи падав взагалі, як це було - дуже дивно. Ну точно людина собі такі травми самостійно не могла завдати. Ще раз приношу вибачення перед нею і перед сім'єю. Я сподіваюся, що ми чітко з'ясуємо до кінця і «Укрзалізниця» публічно заявить, що дійсно сталося", - сказав Омелян.

Нагадаємо, 22 грудня в поїзді "Київ - Рахів" жінка отримала серйозні травми і вже перенесла операцію. Про інцидент повідомила в соціальній мережі Фейсбук дочка постраждалої. За даними жінки, інцидент стався через обвалення верхньої полиці з пасажиром, в результаті чого потерпілій розтрощило таз.

В "Укрзалізниці" не підтвердили обвалення полки на пасажирку.

Поїзд Київ-Рахів курсує з серпня 2014. Прямий залізничний маршрут з'єднав центр України з Карпатами. Загальний час у дорозі становить близько 19 годин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram