ГоловнаСуспільствоЖиття

Як збирати ЛЕГО Трансформери і кому це під силу?

Зібрати робота-трансформера з деталей Лего - мрія кожного юного конструктора, який захоплюється переглядом серіалів за мотивами популярних коміксів. Але чи так легко це зробити?

Для виконання такої роботи потрібна уважність і вміння зосередитися. Головне правильно з'єднувати блок за блоком, і незабаром перед вами постане супергерой або - навпаки - ватажок темних сил. Особливість роботів-трансформерів полягає в їх здатності перетворюватися на транспортні засоби. Це можуть бути автомобілі, квадроцикли, танки, скутери і літальні апарати. Коли не буде необхідності у використанні техніки, машина знову трансформується в робота.

Чому роботи-трансформери настільки популярні?

Хлопчаки обожнюють блокбастери, де військові роботи вміло використовують свої технічні можливості. Навіть дорослим людям цікаво дивитися, як робот перетворюється на гоночну машину або гусеничний танк. У серії наборів Лего KRE-O трансформери складаються з дрібних деталей, призначених для створення персонажів за мотивами улюблених серіалів. У деяких роботів всередині є кілька фігурок маленьких чоловічків, які беруть участь в рольових іграх, роблячи їх ще більш вражаючими.

KRE-O Трансформери відрізняються від традиційних конструкторів тим, що героїв коміксів можна зібрати з окремих кубиків. У кожному комплекті є так звані креони у вигляді роботів і водіїв. Лінійка конструкторів постійно поповнюється новими моделями, що створює можливості для реалізації нових ігрових сценаріїв. Купити Лего з серії KRE-O - значить подарувати величезну радість дитині, адже нові набори стали ще більш технологічними і досконалими.

Особливості збирання робота-трансформера

Зібрати унікального робота-трансформера з деталей Лего, використовуючи власну фантазію та набуті навички, здатний конструктор з певним досвідом і здібностями. Складність складання полягає в тому, що кожен фрагмент конструкції має подвійне призначення: це частина тіла робота і одночасно який-небудь механізм.

Попередньо варто зробити ескіз-замальовку, на якому буде визначено місце кожного елемента (зручніше відразу пронумерувати всі деталі). Діти з вираженими здібностями до технічного конструювання можуть зібрати робота-трансформера з різних наборів Лего і навіть оснастити його електронними пристроями, завдяки яким робот буде рухатися, обертати головою, повертатися і виконувати інші функції.

Блоки і деталі Лего настільки різноманітні та багатопланові, що з них можна зібрати об'єкти будь-якого призначення, зокрема багатофункціональну техніку, транспортні засоби, реальні та фантастичні. Що більше дитина займається з конструкторами, то ширші її творчі можливості та багатша фантазія. Перший досвід - крихітні чоловічки з наборів Duplo, а вершина творчості - герой-трансформер космічної баталії з електронним керуванням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram