ГоловнаСуспільствоПодії

У Черкасах евакуювали торговий центр через пожежу в кафе

Співробітники закладу громадського харчування впоралися з вогнем за кілька хвилин.

У Черкасах евакуювали торговий центр через пожежу в кафе
Пожар в торговом центре в Черкассах
Фото: dsns.gov.ua

У Черкасах через пожежу в одному з кафе евакуювали персонал і відвідувачів торгового центру "Хрещатик-Сіті". Інцидент стався вдень у четвер, 6 грудня, повідомляє прес-служба ДСНС України.

Близько 14:40 в ДСНС почали надходити дзвінки про займання і сильне задимлення в приміщенні торгового центру. Пожежі присвоїли підвищений рівень небезпеки, однак ситуація вирішилася за кілька хвилин.

В одному з кафе на 3 поверсі комплексу загорілася фритюрниця, пожежу ліквідували співробітники закладу за допомогою вогнегасників. Тим часом спрацювала пожежна сигналізація - і персонал почав евакуйовувати відвідувачів.

В одному з кафе "Хрещатик-Сіті" загорілася фритюрниця
Фото: ck.dsns.gov.ua
В одному з кафе "Хрещатик-Сіті" загорілася фритюрниця

Після проведення розвідки й обстеження комунікацій і основних систем комплексу рятувальники дозволили продовжити експлуатацію торгово-розважального центру і повернутися персоналу та відвідувачам у приміщення «Хрещатик-Сіті».

У зв'язку з випадком найближчим часом фахівці ДСНС планують докладно обстежити протипожежний стан всього торгово-розважального центру.

Нагадаємо, на початку року ДСНС провела перевірки протипожежної безпеки в усіх місцях масового перебування людей, включаючи школи, лікарні і торгово-розважальні центри.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram