ГоловнаСуспільствоЖиття

Онлайн-продаж квитків на поїзди працює з перебоями, - "Укрзалізниця"

Списані гроші повернуть клієнтам, якщо квиток не прийшов на пошту пасажира.

Онлайн-продаж квитків на поїзди працює з перебоями, - "Укрзалізниця"
Фото: Александр Рудоманов

"Укрзалізниця" обмежила доступ до онлайн-системи продажу квитків через шестиразове збільшення навантаження на сервери. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Зараз для стабілізації роботи системи накладено обмеження 140 сесій на секунду, яке необхідне, зокрема, для здійснення операцій клієнтських платежів. Найближчим часом, зі стабілізацією ситуації, обмеження будуть зняті", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, через обмеження сайт може не завантажуватися або завантажуватися не повністю, а під час купівлі квитка сам квиток не надсилають пасажиру, хоча гроші з карти списуються. Як стало відомо LB.ua, "Укрзалізниця" вже знає про проблеми з транзакціями і обіцяє повернути всі кошти, за якими не були оформлені проїзні документи.

У компанії також повідомили про початок відкриття продажу квитків на поїзди,що вирушають після 20 грудня. На цю мить відкрито продаж квитків на 70% цілорічних поїздів, на решту поїздів продаж квитків обіцяють відкрити найближчим часом.

Нагадаємо, раніше сьогодні "Укрзалізниця" скоротила кількість рейсів експресу "Київ-Бориспіль" через низький пасажиропотік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram