ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві обіцяють дощ з мокрим снігом

На дорогах місцями ожеледиця.

У середу в Києві обіцяють дощ з мокрим снігом
В Украине немного потеплеет
Фото: newsukraine.com.ua

У середу, 5 грудня, в Києві хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 1 ... + 3 градуси, вдень +1 ... + 3 градуси.

Про це Українським Новинам повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, удень у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ... + 3 градуси, вдень -2 ... + 3 градуси.

У Карпатах дощ з мокрим снігом, температура вночі 0 ... -5 градусів, удень -2 ... + 3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, уночі в Сумській області без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ... + 3 градуси, вдень -2 ... + 3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, дощ з мокрим снігом, у Полтавській і Дніпропетровській областях без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ... + 3 градуси, вдень -2 ... + 4 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 1 ... -5 градусів, удень -2 ... + 3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, у Херсонській і Запорізькій областях без опадів, уночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ... + 3 градуси, вдень 0 ... + 5 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0 ... + 6 градусів, удень +2 ... + 7 градусів.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram