ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинув військовий, ще один зазнав поранення

Від опівночі бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

На Донбасі загинув військовий, ще один зазнав поранення
Фото: Макс Левін

У вівторок, 4 грудня, у ході бойових дій на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще один зазнав поранення і був доправлений у госпіталь.

Про це повідомив спікер Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк.

Від  опівночі, станом на 12:00 вівторка на території Донецької та Луганської областей зафіксовано чотири порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ. З 09:00 бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї поблизу Новозванівки - на Луганському напрямку.

Крім того, з 09:30 почалися обстріли й на Донецькому напрямку. Кілька мін з мінометів калібру 82 мм були випущені в районі Водяного і Широкиного. Також у районі Водяного бойовики вели вогонь з озброєння БМП і стрілецької зброї.

"З початку доби російська збройна агресія забрала життя ще одного українського героя, 1993 року народження. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким нашого захисника, а також його бойовим побратимам, з якими він пліч-о-пліч захищав нашу країну від російської окупації. Крім цього, внаслідок бойових дій дістав поранення один боєць. Його евакуйовано до військового медичного госпіталю. Стан бійця - задовільний", - ідеться в повідомленні. 

Нагадаємо, згідно з ранковим зведенням штабу операції Об'єднаних сил, за минулу добу російсько-окупаційні війська 14 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Повідомлялося про двох поранених.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram