ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві біля посольства Росії згорів автомобіль з дипномерами

Це сталося неподалік від місця, де проходила акція проти захоплення Росією українських військових кораблів.

У Києві біля посольства Росії згорів автомобіль з дипномерами
Фото: "Радио Свобода"

У Києві біля приміщення посольства Російської Федерації згорів автомобіль з дипломатичними номерами.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Це сталося в провулку Ярослава Хомова неподалік від посольства, де проходила акція проти захоплення українських військових кораблів.

Автомобіль мав дипломатичні номерні знаки, які починалися на 001. Це свідчить про те, що машина належала посольству РФ.

Нагадаємо, в неділю ввечері біля посольства РФ на Повітрофлотському проспекті в Києві зібралися учасники акції проти російської агресії в Азовському морі. Вони принесли шини та паперові кораблики. Деякі з них кидали на територію посольства фаєри і намагалися палити шини.

Увечері 25 листопада російські прикордонники відкрили вогонь по корабельній групі Військово-морських сил ЗС України. В результаті "Бердянськ" і "Нікополь" були підбиті, там шестеро поранених. Усі три кораблі були захоплені росіянами.

Шестеро українських моряків отримали поранення. У Генштабі ЗСУ повідомили, що на ранок 26 листопада доля українських військових і кораблів невідома.

Після опівночі 26 листопада на засіданні Ради національної безпеки і оборони було прийнято рішення про підготовку до введення воєнного стану. Президент Петро Порошенко підтримав це рішення. Парламент розгляне питання введення воєнного стану сьогодні о 16:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram