ГоловнаСуспільствоЖиття

Затримано одного з нападників на інкасаторів у Ірпені

Грабіжника раніше засудили до 10 років і звільнили за "законом Савченко".

Затримано одного з нападників на інкасаторів у Ірпені
Фото: Нацполиция Киевской области

Правоохоронці затримали одного з нападників на інкасаторів "Приватбанку" в Ірпені. Про це 18 листопада повідомили в управлінні поліції Київської області.

"Автомобіль з характерним пошкодженням, на якому втекли грабіжники і зачепили іншу машину, поліція виявила в Києві. Зловмисники вже встигли замінити номерні знаки. Державні знаки, які бачили під час скоєння злочину, правоохоронці вилучили з каналізаційного люка біля машини", - повідомили правоохоронці.

Неподалік від позашляховика поліція виявила чоловіка, схожого на розшукуваного грабіжника.

"Під час особистого огляду у нього з кишені правоохоронці вилучили великі пакети - саме в них зловмисник збирався переносити велику суму грошей. Автомобіль, який використовували зловмисники для злочину, вилучено. При огляді авто було виявлено 5 касет з грошима", - додали в поліції.

Гроші вилучено, вони містяться у відділі поліції.

"Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що він родом з Житомирської області, має 15-річний стаж в місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв і грабежів. Останній раз він був засуджений на 10 років за скоєння розбійного нападу на квартиру, господар якої загинув від завдання тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваного звільнено за "законом Савченко", - повідомили в управлінні НПУ.

Поліція встановлює інших осіб скоєння злочину. За фактом порушено кримінальне провадження за ч.5 ст. 186 КК (грабіж).

Нагадаємо, вчора в Ірпені невідомі пограбували інкасаторський автомобіль на 1,8 млн гривень. Злодії втекли на чорному джипі. Поліція ввела оперативний план "Перехоплення". Банк пообіцяв винагороду в 100 тис. грн за інформацію про грабіжників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram