ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі сьогодні отримали поранення двоє українських військових

Бойовики здійснили 13 обстрілів, переважно - біля Водяного та Золотого.

На Донбасі сьогодні отримали поранення двоє українських військових
Фото: Макс Левин

У середу, 31 жовтня, у зоні бойових дій на Донбасі під час обстрілів бойовиків отримали поранення двоє українських військових. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.

З початку доби бойовики здійснили 13 обстрілів, у тому числі один - із застосуванням забороненого озброєння. Ворог вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Найбільша вогнева активність противника зафіксована поблизу Водяного на Приазов'ї та Золотого на Луганщині. Біля останнього, окрім вищепереліченого арсеналу, окупаційні війська застосували міномети калібру 82 мм.

Два рази окупанти обстріляли наші оборонні позиції біля Новоселівки Другої зі станкових протитанкових гранатометів. Крім того, ворожий вогонь фіксували в районах населених пунктів Авдіївка, Піски, Новомихайлівка, Старогнатівка, Павлопіль та Лебединське. Командири підрозділів з оборони вживали рішучих заходів щодо придушення ворожого вогню.

Нагадаємо, раніше сьогодні СММ ОБСЄ заявила про переміщення позицій сепаратистів в районі Авдіївки. Окопи бойовиків просунулися на захід - до позицій ООС - на 1 км.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram