ГоловнаСуспільствоВійна

Український військовий загинув на Донбасі

Окупанти проявили найбільшу вогневу активність на Приазов'ї.

Український військовий загинув на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 27 жовтня, в районі проведення Операції об'єднаних сил окупанти 15 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, п'ять разів застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. В результаті бойових дій загинув один український військовий. Про це повідомили в штабі ООС.

"За минулу добу ворог здійснював обстріли наших позицій в районі населених пунктів Кримське, Луганське, Світлодарськ, Піски, Опитне, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське", - йдеться в повідомленні.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Найбільшу вогневу активність бойовики проявили на Приазов'ї.

Позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Луганське противник обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Світлодарська, Пісків і Водяного вів вогонь з мінометів калібру 82 мм. По захисниках останнього протягом дня окупанти застосували міномети двічі.

У районах Луганського та Пісків, крім мінометів, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обороняючись, українські підрозділи рішучими діями придушили вогневі засоби противника.

За даними розвідки, двох бойовиків російсько-окупаційних військ знищено, ще двоє - поранені.

Нагадаємо, вчора ввечері повідомлялося про чотири обстріли бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram