ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинули двоє військовослужбовців, один отримав поранення

Бойовики 19 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

За добу на Донбасі загинули двоє військовослужбовців, один отримав поранення
Фото: pravdainform.com.ua

За минулу добу бойовики 19 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, двоє українських військовослужбовців загинули, один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в Фейсбуці.

Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Активізувалися також ворожі снайпери.

Під обстріл потрапили позиції ЗСУ в районі населених пунктів Станиця Луганська, Новозванівка, Луганське, Піски, Мар'їнка, Березове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

"На опорні пункти наших військ поблизу Луганського противник здійснював вогневий вплив з мінометів калібру 120 і 82-мм, а також озброєння бойових машин піхоти. Позиції в районі Водяного окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру. У Мар'їнці та Березовому по наших захисниках вели вогонь снайпери", - йдеться в ранковому зведенні

За даними української розвідки, троє бойовиків були знищені і ще двоє поранені.

З початку поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь по позиціях ЗСУ - біля Гнутового і Лебединського - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося.

Нагадаємо, протягом дня вівторка російські окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню, один раз застосувавши заборонене озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram