ГоловнаСуспільствоЖиття

Протестанти створюють об'єднання задля утвердження християнських цінностей в Україні

"Яка головна мета? Забезпечити християнський шлях розвитку нашої держави".

Протестанти створюють об'єднання задля утвердження християнських цінностей в Україні
День благодарения на Крещатике
Фото: facebook.com/PentecostalUkraine

Лідери провідних протестантських церков ухвалили рішення про створення Всеукраїнського Собору задля утвердження християнства і християнських цінностей в Україні. Координатором об'єднання обрали секретаря РНБО Олександра Турчинова. Також до об'єднання запросили інші християнські конфесії.

Як повідомляє УНІАН, після зустрічі протестантських релігійних і громадських діячів відбулася прес-конференція Турчинова.

"Сьогодні стоїть дуже багато духовних викликів: війна, агресія Російської Федерації і водночас наступ агресивної аморальності на наше суспільство. І сьогодні стоїть питання про захист сімейних цінностей, наших сімей, наших дітей від пропаганди збочень. Захистити нашу молодь від наркотиків і алкоголізму, і забезпечити незалежність, єднання і духовність нашої країни", - заявив Турчинов.

Він зазначив, що сьогодні лідери протестантських конфесій в Україні ухвалили рішення почати процес створення широкого громадського об'єднання церков, релігійних і громадських організацій. На його переконання, цей процес об'єднання буде завершено в найближчому майбутньому.

"Яка головна мета? Забезпечити християнський шлях розвитку нашої держави. Ми всі переконані, що тільки на фундаменті вічних євангельських цінностей можна побудувати велич і могутність нашої держави, велич нашої України", - наголосив Турчинов.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram