ГоловнаСуспільствоПодії

"Нова пошта" компенсує вартість посилок, що згоріли на складі в Мукачеві

У компанії стверджують, що термінал був обладнаний засобами протипожежної безпеки.

"Нова пошта" компенсує вартість посилок, що згоріли на складі в Мукачеві
Фото: zk.dsns.gov.ua

"Нова пошта" обіцяє компенсувати вартість всіх посилок, які були втрачені під час пожежі у відділенні на вул. Кооперативній, 4, в Мукачеві Закарпатської області. Про це повідомляється на сторінці компанії в Facebook.

Оцінка збитків в результаті пожежі буде зроблена тоді, коли співробітники "Нової пошти" отримають доступ до території згорілого терміналу.

"Після того, як буде отриманий доступ на територію терміналу, буде здійснено оцінку збитків. Вартість всіх втрачених посилок буде компенсована", - заявили в компанії.

Також в компанії стверджують, що термінал був обладнаний усіма необхідними засобами протипожежної безпеки.

Постраждалих в результаті пожежі немає.

Нагадаємо, пожежа в складському приміщенні "Нової пошти" у Мукачеві виникла близько 20:50. На місце направили три пожежні машини, але потім їх кількість збільшили до десяти. Крім другого пожежно-рятувального загону Мукачева, на боротьбу з вогнем кинули техніку і рятувальників зі Сваляви, Іршави, Берегова, селища Середнє і добровільну пожежну команду села Дерцен. Загальна кількість пожежних - більш ніж 50 чоловік.

Пожежа охопила площу 2400 кв. м. До 22:45 вогонь вдалося локалізувати.

Відділення "Нової пошти" на Кооперативній, 4 - найбільше в місті і одне із найбільших у всьому регіоні. Вогонь охопив його повністю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram