ГоловнаСуспільствоПодії

У Бердянську місцевий житель сильно побив бійця ООС

У чоловіків виник конфлікт на вулиці.

У Бердянську місцевий житель сильно побив бійця ООС
Фото: cow.org.ua

У Бердянську місцевий житель сильно побив військовослужбовця, який приїхав у місто в короткострокову відпустку з зони Операції об'єднаних сил. Про це Нацполіція Запорізької області повідомила сьогодні, 11 серпня.

Інцидент стався в ніч з 7 на 8 серпня.

"До Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що жителя Бердянська, 1999 року народження, з важкими тілесними ушкодженнями госпіталізовано в Запорізьку обласну клінічну лікарню. Поліцейські встановили, що потерпілий - місцевий житель - військовослужбовець Операції об'єднаних сил і в Бердянськ приїхав в короткострокову відпустку. Тяжкі тілесні ушкодження чоловік отримав в результаті конфлікту з невідомим, на проспекті Праці біля будинку 47/14", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель 1985 року народження.

"Для встановлення всіх обставин конфлікту, поліція просить свідків звернутися до начальника слідчого підрозділу Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області (кабінет 402) або за телефоном "102", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в маріупольському кафе охоронці побили прикордонників після прохання про меню українською. Тоді підполковнику Станіславу Кероду зламали щелепу, ще один офіцер ДПСУ, жінка, отримала струс мозку і численні забої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram