ГоловнаСуспільствоЖиття

Водій вантажівки в Дніпрі розбив дві машини і загинув

Водій "Ланоса" не постраждав, а дівчина в БМВ дивом вижила.

Двоє людей загинули під час зіткнення вантажівки з двома легковими автомобілями в Дніпрі. Аварія сталася ввечері 6 серпня на Набережній Заводській, повідомляє Управління Національної поліції регіону.

За словами очевидців, вантажівка Mercedes рухалася з боку центру міста, а BMW - в протилежному напрямку. На великій швидкості вантажівка зачепила Daewoo Lanos, який повертав на стоянку супермаркету. Після зіткнення вантажівку винесло на зустрічну смугу, і вона знесла автомобіль BMW.

Фото: dp.npu.gov.ua

Удар був таким сильним, що Mercedes перевернуло на бік, а кабіна перетворилася на купу брухту. Від удару серйозно постраждав і не підлягає відновленню автомобіль BMW. Водійку легковика врятувало те, що удар припав на сторону пасажирського сидіння. Її госпіталізовано з травмами.

Водій вантажівки помер на місці ДТП. У кабіні разом з ним перебувала жінка, яка померла від отриманих травм в автомобілі швидкої допомоги.

За попередньою інформацією, водій вантажівки був у стані алкогольного сп'яніння.

На місці аварії працювали співробітники патрульної поліції, рятувальники, СМЕ і слідчо-оперативна група. Через ДТП було заблоковано рух тролейбусів. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, напередодні в Києві відбулися дві великі аварії: на виїзді з міста вантажівка зіткнулася з маршрутним автобусом, а пізніше іноземець за кермом БМВ розбив три автомобілі і врізався в дерево.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram