ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Мукачева на трасі Київ-Чоп сталася масштабна ДТП з 4 постраждалими

У вантажівки відірвало кабіну.

Біля Мукачева на трасі Київ-Чоп сталася масштабна ДТП з 4 постраждалими
Фото: mukachevo.net

На трасі Київ-Чоп біля Мукачева Закарпатської області вранці 4 серпня зіткнулися три автомобілі. Постраждали чотири людини, одна з них - у вкрай важкому стані. Про це повідомили у Нацполіції Закарпатської області.

Аварія сталася біля села Іванівці.

"На дорозі зіткнулися Volkswagen Tiguan, Volkswagen Transporter і Mercedes. За попередньою інформацією, Volkswagen Tiguan виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся спочатку з Mercedes, а потім з Volkswagen Transporter ", - йдеться у повідомленні.

Постраждалі - мешканці Чернівецької, Львівської та Одеської областей. Їх госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Як пише Mukachevo.net, у вкрай тяжкому стані - постраждалий 1986 року народження, який був в авто Volkswagen Tiguan. У нього черепно-мозкова і важка черевна травми, множинні переломи стегна з пошкодженням стегнової артерії, він без свідомості і без тиску. До нього екстрено викликали судинного хірурга.

Ще двоє постраждалих з цього автомобіля також мають численні травми. Жінка з Одеської області 1991 року народження перебуває в реанімації, проте її стан стабільний.

У 45-річного водія фури з Львівської області зламане стегно, гомілка, торакальна травма, черепно-мозкова травма.

Рух трасою Київ-Чоп тимчасово перекрили.

Нагадаємо, вчора п'яний військовий комісар на смерть збив подружжя у Херсонській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram