ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області водій на квадроциклі в'їхав у групу дітей, шестеро постраждалих

Квадроциклом керував 27-річний львів'янин.

У Львівській області водій на квадроциклі в'їхав у групу дітей, шестеро постраждалих
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

У Сколівському районі Львівської області водій квадроциклу в'їхав у групу дітей, в результаті постраждали шестеро людей, з них четверо дітей. Про це повідомляє Нацполіція області.

Інцидент стався 27 липня близько 16.00 в гірському селищі Верхнє Синьовидне.

"27-річний львів'янин, керуючи квадроциклом, виїхав за межі проїжджої частини та скоїв наїзд на групу дітей, які сиділи за столом біля продуктового магазину", - йдеться в повідомленні.

П'ятеро людей, у тому числі четверо дітей, один з яких 10-річний хлопчик - громадянин Італії, з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в Сколівську районну лікарню.

Постраждалі діти - віком 6-13 років, у них діагностовано забої, множинні садна, у двох дітей - струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма.

Також госпіталізована пасажирка квадроциклу, 23-річна львів'янка. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій хребта та різану рану потилиці.

Поліція перевіряє водія квадроциклу на наявність алкогольного сп'яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Нагадаємо, раніше чотири людини постраждали при зіткненні мікроавтобуса з молоковозом у Львівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram