ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області двоє людей загинули під час зіткнення мікроавтобуса з поїздом на переїзді

Світлова і звукова сигналізація на переїзді працювали.

На Буковині поліція встановлює обставини зіткнення пасажирського мікроавтобуса з поїздом, в результаті якого загинули дві людини. Аварія сталася сьогодні близько 17:30 на залізничному переїзді в селі Мамаївці, повідомляє регіональне управління поліції.

Фото: npu.gov.ua

Сім пасажирів доставлені в лікарню, троє з них - у реанімації. Водія мікроавтобуса затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що 62-річний водій не переконався в безпеці проїзду через залізничні колії. За попередньою інформацією, на переїзді працювали світлові і звукові сигнали.

Відомо, що на момент ДТП у салоні мікроавтобуса перебували 15 пасажирів - працівників одного з приватних підприємств. Транспортний засіб належить іншому підприємцю, з яким укладений договір на перевезення працівників фірми. У перевізника є ліцензії на внутрішні перевезення пасажирів.

Нагадаємо, після аварії на залізничному переїзді у 2010 році в Марганці (Дніпропетровська область) Верховна Рада посилила покарання за порушення правил проїзду переїздів. Утім аварії продовжують відбуватися: в травні цього року автомобіль потрапив під поїзд Інтерсіті+.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram