ГоловнаСуспільствоПодії

Заступник мера Дніпра Яніка Мерило потрапила в ДТП

Вантажівка "наздогнала" автомобіль, в якому вона перебувала.

Заступник мера Дніпра Яніка Мерило потрапила в ДТП
Фото: dp.informator.ua / Виктория Машкина

Заступник мера Дніпра Яніка Мерило у понеділок, 23 липня, потрапила в ДТП.

Місцеве видання "Інформатор" пише, що це сталося близько 13:00.

На Набережній Заводській вантажівка Renault "наздогнала" автомобіль таксі Volkswagen, коли обидва транспортних засоби повертали в бік Кайдацького мосту. Водій таксі зупинився попереду, щоб пропустити автомобілі, коли ззаду його вдарила вантажівка Renault. Від удару "легковик" проїхав ще кілька метрів вперед, перш, ніж остаточно зупинився.

Постраждалих немає.

В автомобілі таксі перебувала Мерило.

"Перше моє в житті ДТП (я сьогодні не за кермом, була в таксі). Величезна фура врізалася, коли стояли на розвороті. Багажника більше немає. Всі живі і здорові. Навіть на задньому сидінні застібаємо ремені", - так прокоментувала вона аварію у фейсбуці.

Нагадаємо, естонка Мерило, батько якої - українець, уродженець Кам'янця-Подільського, з січня по травень 2015 року була радником міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса. На цій посаді відповідала за залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного та бізнес-клімату, координацію міжнародних програм і розробку рішень електронного уряду.

З кінця 2015 року Мерило стала директором з інновацій мерії Львова. Вона також є президентом Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA). Спеціалізація Мерило - впровадження IT-технологій в роботу органів влади.

У серпні 2016 року вона перейшла на роботу в мерію Дніпра, ставши заступником міського голови Бориса Філатова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram