ГоловнаСуспільствоВійна

Відоме ім'я бійця, загиблого вчора в зоні ООС

41-річний хмельничанин Іван Мельник загинув, виконуючи службове завдання в Луганській області.

Відоме ім'я бійця, загиблого вчора в зоні ООС
Фото: dt.ua

У вівторок, 17 липня, о 7:30 під час виконання службового завдання на Луганщині загинув боєць 14-ї окремої механізованої бригади 41-річний хмельничанин Іван Мельникк. Про це повідомила координатор центру допомоги учасникам АТО Наталія Дзекар, передає ТРК "Поділля-Центр".

"Звістка про смерть Івана прийшла сьогодні ввечері. Він служив на контракті в 14-й окремій механізованій бригаді. Це була не перша його ротація на схід. Іван Іванович був мобілізований і воював у складі Національної гвардії. Після цього повернувся додому, підписав контракт і далі поїхав захищати Україну від окупантів. Про обставини смерті поки що невідомо. Знаю, що чоловік помер на блокпосту біля села Катеринівка Попаснянського району Луганської області", - розповіла Дзекар.

Зараз йде збір необхідних документів, щоб тіло загиблого перевезли до Хмельницького. Дата прощання з бійцем також ще невідома.

У загиблого залишилася матір-пенсіонерка.

Нагадаємо, у зведеннях операції Об'єднаних сил і Міністерства оборони України у вівторок повідомлялося, що військовий загинув у районі села Золоте-4, яке в кінці червня Україна повернула під свій контроль.

За даними Міністерства внутрішніх справ, оприлюдненими в березні, від початку конфлікту загинули 232 добровольці, ще близько 800 людей отримали поранення. Відтоді, незважаючи на чергове перемир'я, бойовики щодня продовжують обстріли позицій українських військових, збільшуючи кількість поранених і загиблих на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram