ГоловнаСуспільствоПодії

Під час зіткнення автомобілів у Києві загинули двоє людей, ще двоє важко поранені

"Мерседес" виїхав на зустрічну і розбив "Ланос".

Двоє людей загинули і двоє госпіталізовані в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Києві. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Аварія сталася в середу близько 06:00 на вулиці Саперно-Слобідській у Голосіївському районі.

Поліцейські встановили, що 28-річний водій автомобіля Mercedes, рухаючись з боку проспекту Бажана, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з Daewoo Lanos. У результаті ДТП водій і пасажир автомобіля Daewoo загинули на місці події.

Водія і пасажира іномарки з травмами різного ступеня тяжкості доставили в лікарню для надання необхідної медичної допомоги.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в Закарпатській області голова районної адміністрації м. Перечин Віктор Олефір скоїв наїзд на двох жінок, одна з яких загинула на місці, а друга померла в лікарні через день після аварії. Як встановила поліція, Олефір під час ДТП був п'яний, і незадовго до смертельної аварії скоїв ще одне зіткнення, щоправда, без постраждалих. Зараз водій перебуває під вартою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram