ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Сумщини взяла під варту чоловіка, який побив 4-річну доньку до смерті

Дівчинку "покарали" за те, що вона не хотіла їсти.

Поліція Сумщини взяла під варту чоловіка, який побив 4-річну доньку до смерті
Фото: chelyabinsk.ru

У Сумській області за дивних обставин загинула 4-річна дівчинка. Незадовго до смерті дитину побив батько, але смерть настала не через побої, повідомляє прес-служба регіональної поліції.

Трагедія сталася в одному із сіл Білопільського району. Прибулі на виклик медики констатували смерть дитини, вони ж і викликали поліцію. Увагу правоохоронців привернули синці на тілі, тому поліція почала допитувати батьків.

Як виявилося, під час вечері дівчинка відмовилася від їжі, сказавши, що погано почувається. Це дуже розлютило батька, і він завдав їй кількох ударів по голові - пластиковою пляшкою з водою, а потім і руками. Мати не перешкоджала побиттю. Після цього батьки поклали спати дівчинку, а самі пішли.

Медики констатували, що дівчинка померла, захлинувшись блювотними масами, і поруч не було нікого, хто міг би їй допомогти.

У сім'ї є ще двоє старших дітей - хлопчик і дівчинка, проте соціальні працівники влаштували їх в інтернат, оскільки умови життя та виховання були незадовільними.

Проти батьків розпочато кримінальне провадження за статтями про умисне тяжке тілесне ушкодження і залишення в небезпеці. 28-річного чоловіка взяли під варту.

Нагадаємо, Національна поліція не знайшла складу злочину в діях жінки, яка в червні 2017 року намагалася перевезти дитину через кордон з Польщею у валізі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram