ГоловнаСуспільствоЖиття

3 головні поради краси: як тримати себе у формі

Підходи до поліпшення зовнішності різняться за ефективністю, а деякі вимагають індивідуальних консультацій з фахівцями або мають вікові обмеження. Вибір методу залежить від того, якого ефекту перетворення хоче досягти жінка. Збалансоване харчування, басейн, теніс, прогулянки, маски, уколи краси, масаж - і серед сотень способів підтримки тіла в тонусі виокремимо найефективніші.

Відвідування салону краси

Центр здорової естетології esthetology.ua пропонує «пасивні», але швидкодіючі способи поліпшення зовнішнього вигляду:

- Масаж обличчя. Часто послугу пропонують у комплексі спа: легкий пілінг, потім 20 хвилин масажу обличчя з живильним маслом, а на завершення - маска. Таку процедуру рекомендують виконувати раз на тиждень.

- Чистку обличчя пропонують трьох видів: механічна, ультразвукова (апаратна) і комбінована. Процедура не вимагає реабілітацій, безболісна, добре очищає пори.

- Пілінг рекомендують для омолодження та усунення гіперпігментації.

Суть процедури полягає в хімічній обробці фруктовими кислотами верхніх відмерлих і хворих шарів епідермісу. Поверхневий, серединний або глибокий пілінг - залежить від віку клієнта, від проблеми і термінів її рішення.

Пілінг рекомендований до застосування в осінній або зимовий період року. Після процедури шкіра стає вразливою до ультрафіолетових променів.

Лікар-косметолог призначить курс спеціального догляду за шкірою після пілінгу (сироватка, креми, спа-програми).  

Ін'єкційна косметологія - уколи краси в Києві в Центрі здорової естетології:

  • мезотерапія (уколи, вітамінні коктейлі);

  • біоревіталізація (уколи гіалуронової кислоти, яка стимулює вироблення колагену);

  • плазмоліфтинг (клітинне ін'єкційне омолодження).

Процедури Центру здорової естетології спрямовані передусім на усунення зморшок і уповільнення старіння. Корисні речовини надають більш ефективний результат, який не зможе повторити жоден крем. І все завдяки впливу на внутрішні шари шкіри у великих кількостях.

Переваги уколів краси: безболісність, не вимагають підготовки і сумісні з іншими косметичними процедурами.

- Термоліфтинг - апаратний метод омолодження, який можна застосовувати в будь-який час року. Процедура стимулює вироблення колагену й активізує обмінні процеси шарів шкіри. Косметологи зазвичай припускають курс з десяти процедур по одному-два рази на тиждень, при цьому ефект накопичується.

Фізичні навантаження

Люди замислюються про фізичні вправи в момент невдоволення своїм тілом через зайву вагу або за відсутності м'язового тонусу.

Запишіться на групові або парні заняття у фітнес-клубі, якщо вам складно змусити себе займатися фізкультурою самостійно.

Є такі види фізичних навантажень:

- Кардіологічні (або аеробні) навантаження спрямовані на збільшення витривалості і найкраще підходять для зниження ваги. Наприклад, уроки великого тенісу для дорослих у Міжнародній тенісній академії, разом зі спаринг-партнером і під керівництвом тренера. Спеціаліст підбере рівень навантажень індивідуально з урахуванням підготовки, допоможе поліпшити техніку ударів і навчить замахувати ракеткою. Міжнародна тенісна академія - уроки тенісу для дітей і дорослих.

- Силові тренування позитивно впливають на опорно-руховий апарат і розвивають мускулатуру, разом з тим формуючи правильну поставу. До цього ж виду належать вправи, які спрямовані на зміцнення м'язів тіла. Наприклад: боротьба, підняття штанги та ін.

- Вправи на гнучкість, які збільшують еластичність м'язів, корисні як відновлення після інтенсивних фізичних навантажень. Це такі види спорту, як художня гімнастика, стрибки у воду, фігурне катання тощо.

Сон

Чимало жінок нехтують здоровим сном на користь активної життєвої позиції. Але важливо пам'ятати, що відсутність сну негативно впливає на рівень сил в організмі, тому якість роботи і навчання знижується.

А тепер про кореляцію стану зовнішнього вигляду і кількості сну. Доведено, що нестача сну впливає на підвищення рівня гормону греліну, який відповідає за почуття голоду. В результаті недосипання веде до переїдання і збільшення ваги.

Далі: сон прямо пов'язаний зі станом шкіри. Відсутність сну призводить до почервоніння і лущення верхнього шару епідермісу через дисбаланс рівня PH шкіри, а розширення кровоносних судин призводить до виникнення "мішків" під очима.

Також доведено, що нестача сну знижує в шкірі рівень колагену і сприяє виробленню гормону стресу кортизолу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram