ГоловнаСуспільствоЖиття

15-річній Діані потрібно $6 тисяч для проведення термінової операції (оновлено)

Кожна гривня наближає дівчинку до одужання.

15-річній Діані потрібно $6 тисяч для проведення термінової операції (оновлено)
Диана с мамой

Оновлення. За майже два тижні з потрібної суми в 6 тисяч доларів (трохи більше ніж 150 тисяч гривень) батькам дівчини вдалося зібрати невелику суму, якої не вистачає на те, щоб Діана почала курс підготовки до операції. Час спливає, кожен день на вагу золота. Будь-яка сума стане вагомим внеском.

15-річній Діані Редько з Чернігова потрібна допомога в проведенні термінової операції з видалення пухлини нижньої щелепи. Діагноз "Остеобластокластома" дівчинці поставили в грудні. Чернігівські лікарі відмовилися оперувати її, київські погодилися провести операцію з повним видаленням нижньої щелепи. Батькам вдалося знайти хірурга в Мінську, який у січні видалив пухлину поверхнево, не зачепивши при цьому щелепних кісток. А тепер Діані потрібна термінова повторна незапланована операція, більш складна і травматична, але вона передбачає повне одужання зі збереженням щелепи.

Оскільки часу мало, батьки не можуть зібрати повну суму на проведення операції - їм не вистачає 6 тисяч доларів. Рідні Діани намагаються своїми силами знайти гроші, але зробити це непросто. Вони звертаються до всіх, хто має можливість, допомогти їм у найкоротші терміни зібрати необхідну суму.

Для збору коштів відкрито картку в ПриватБанку на ім'я мами Діани: 5167 9856 6043 2246, Хропата Олена Анатоліївна

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram