ГоловнаСуспільствоПодії

Помічник намісника Лаври влаштував ДТП і втік з місця аварії

У Лаврі факт ДТП не заперечують.

Помічник митрополита Києво-Печерської лаври Павла влаштував ДТП і втік з місця аварії, повідомляє ТСН.

ДТП сталася на мосту Патона - дорогий позашляховик зачепив іншу машину і поїхав з місця події.

Дві парафіянки переслідували дороге авто і зняли все на камеру.

"Кажемо: "Зупиняйся, ти нас вдарив". А він нам каже: "Не смішіть мене, це ви мене вдарили, ще й наздоганяли", - розповідає водій постраждалого авто.

Як зазначають, за кермом був не сам владика Павло, а його помічник Олександр. Саме ця людина постійно супроводжує митрополита на публічних заходах, як от Ukrainian Fashion Week. Побачивши камеру, водій одразу сів у дорогий позашляховик і поїхав, навіть не підписавши протокол, йдеться в сюжеті.

"Автомобілі намісника Лаври зазвичай мають номер 0004. Є седан за 100 тисяч доларів із цим номером, на якому їздить Павло, а тепер оцей позашляховик. Авто добре знають у поліції. На його водіїв уже не раз складали адмінпротоколи. Але цього разу штрафом не обійдеться, парафіянки Олена і Зінаїда хочуть подати до суду", - зазначає ТСН.

У Лаврі факт ДТП не заперечують і теж готові судитися.

У вересні 2015-го владика Павло не дав покарати свого водія за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, що раніше владика Павло не раз ставав героєм резонансних сюжетів українських ЗМІ. Він побудував собі розкішний заміський особняк, а у 2011 році відзначив своє 50-річчя в трьох банкетних залах одного з кращих готелів Києва "Русь" і отримав у подарунок автомобіль Mercedes-Benz S-class вартістю понад 100 тисяч доларів.

У січні 2014-го митрополит заявляв, що УПЦ МП буде з Віктором Януковичем до кінця, "як Симон Кіринейський допомагав нести хрест Христу на Голгофу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram