ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі сталися дві смертельні ДТП з "маршрутками" за добу

Двоє людей загинули, вісім - травмовано.

У Запоріжжі сталися дві смертельні ДТП з "маршрутками" за добу
Фото: zp.npu.gov.ua

У Запоріжжі за минулу добу сталися дві аварії з маршрутними мікроавтобусами, які забрали життя людей.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на патрульну поліцію Запоріжжя.

Одна аварія з мікроавтобусом маршруту №61 сталася вдень у Осипенківському районі Запоріжжя на вул. Звенигородській. "Маршрутка" збила пішохода, після чого врізалася у стовп.

Прибулі на місце події патрульні виявили на місці аварії 58-річного водія з розбитою головою, а також загиблого пішохода. Водія госпіталізували.

Поліцейські стверджують, що під час ДТП маршрутний автобус був без пасажирів. За попередніми даними, водій хотів уникнути зіткнення з пішоходом, однак цього йому не вдалося, від удару пішохід вилетів на зелену зону.

Менше доби тому, в неділю, 10 червня у Шевченківському районі Запоріжжя сталася інша смертельна аварія за участю маршрутки. Автомобіль Volvo протаранив мікроавтобус маршруту №5 із пасажирами, в результаті чого той перекинувся.

У результаті аварії отримали поранення 7 пасажирів маршрутки, ще одна жінка-пасажир померла від отриманих травм. Слідством встановлено, що водій перебував у стані наркотичного сп'яніння. Ведеться слідство.

Як повідомлялося, 5 червня в Одеській області зіткнулися лоб у лоб маршрутка і мікроавтобус. Одна людина загинула і дев'ять постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram