ГоловнаСуспільствоПодії

Дівчина, яка познущалася над патрульними у Ржищеві, була під дією амфетамінів

Вона не є власницею автомобіля.

Дівчина, яка познущалася над патрульними у Ржищеві, була під дією амфетамінів
Фото: 112.ua

Дівчина, яка познущалася над патрульними у Ржищеві Київської області, ймовірно, перебувала під дією наркотиків. Про це повідомляє речник поліції Київської області Микола Жукович, передає 112 Україна.

"Правопорушником виявилася жінка 1989 року народження, місцева жителька, вона не власниця автомобіля. Але, коли її доставили у медичний заклад, то лікарі надали нам попередній висновок, що вона перебуває під дією наркотиків, а саме амфетаміну", - йдеться у повідомленні.

Додатково медики відібрали зразки крові для проведення експертизи.За інформацією Жуковича, під час огляду автомобіля правоохоронці вилучили речовину, схожу на наркотик рослинного походження, її також вилучили зі свідками і скерували на експертизу.

"Зараз вже є кваліфікація. Перша, це ст. 342 КК, це опір працівникові правоохоронного органу. Далі ми будемо розслідувати, з'ясовувати і прокуратура дасть остаточний висновок щодо застосування вогнепальної зброї, його правомірності. Люди не постраждали від цих дій... Можливо, що буде відкрито ще кілька кримінальних проваджень, як щодо наркотичної речовини, так і щодо хуліганських дій, які ця жінка здійснювала на вулицях міста", - додав Жукович.

Раніше повідомлялося, що у Ржищеві Київської області молода дівчина влаштувала перегони з поліцією. Зазначалося, що група реагування патрульної поліції намагалася зупинити автомобіль, водій якого своїми діями викликав підозру у правоохоронців. Однак водій проігнорував законну вимогу поліцейських. Намагаючись втекти, він пошкодив службове авто і наразив на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Щоб зупинити автомобіль, правоохоронці провели кілька прицільних пострілів по колесах автомобіля, після чого заблокували рух транспорту та затримали правопорушника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram