ГоловнаСуспільствоЖиття

Апеляційний суд переніс розгляд скарг у справі Найєма

Матеріали справи ще не надійшли до суду з прокуратури.

Апеляційний суд переніс розгляд скарг у справі Найєма
Фото: Макс Левин

Апеляційний суд Києва переніс розгляд двох скарг у справі про побиття народного депутата Мустафи Найєма на 16 і 24 травня. Про це повідомляє УНН.

Скаргу захисту підозрюваного Ахмеда Саїтова на арешт автомобіля Mercedes, який належить одному з підозрюваних у побитті, суд переніс на 24 травня. Це пов'язано з тим, що матеріали справи ще не надійшли до суду з прокуратури.

Через це суд не розглядав скаргу прокуратури на зміну запобіжного заходу Ахмету Саїтову. "Розгляд справи було перенесено, оскільки в Шевченківський райсуд не надійшли матеріали справи. Розгляд справи відбудеться 16 травня о 10:30", - повідомив суддя Денис Масенко.

Прокуратура подала апеляційну скаргу на запобіжний захід Саїтову, якому суд першої інстанції обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, і просить призначити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Сторона захисту і собі подала скаргу на запобіжний захід Саїтову і просить змінити його на більш м'який.

Нагадаємо, Найєма побили ввечері 30 квітня біля Бессарабського ринку. Трьом зловмисникам оголосили підозру. Заочно оголошено про підозру ще одному чоловікові, який безпосередньо вдарив депутата в обличчя, заподіявши тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Для всіх затриманих обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Четвертий нападник вилетів у Баку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram