ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Харкова знайшла замовних убивць іноземця за кордоном

Одну людину затримано, іншу оголошено в міжнародний розшук.

Поліція Харкова знайшла замовних убивць іноземця за кордоном
Фото: od.npu.gov.ua

Підозрюваного в убивстві громадянина Азербайджану на виході з ресторану "Агдам" у Харкові в ніч на 30 березня затримано на території іншої держави. Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в області Олег Бех в ефірі місцевого телеканалу ОТБ.

"Можу повідомити, що одну людину було оголошено в міжнародний розшук. Це виконавець убивства, який використовував автоматичну зброю. Одну людину вже затримано, і сподіваюся, найближчим часом його буде відправлено до Харкова", - цитує Беха "Інтерфакс-Україна".

Слідство встановило, що в підготовці вбивства брала участь група людей: було два виконавці, ще двоє людей допомагало їм (прикривали, проводили розвідзаходи і т.д.).

"Вказаний злочин, безумовно, був замовним, це перерозподіл впливу в кримінальній сфері... Одну людину вже затримано. Щодо інших ведеться робота", - підкреслив Бех.

Нагадаємо, в Харкові в ніч на 30 березня невідомі з автомата розстріляли групу людей, які виходили з ресторану, в результаті чого одна людина загинула, іншу поранили. Як встановили правоохоронці, померлий чоловік був громадянином Азербайджану, а поранений - громадянином Грузії, якого раніше притягували до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram