ГоловнаСуспільствоПодії

На сесії міськради Нікополя сталася стрілянина (оновлено)

Під час бійки мера облили зеленкою, а одного з депутатів - кефіром.

На сесії міськради Нікополя сталася стрілянина (оновлено)
Фото: 1tv.kr.ua

У Нікополі Дніпропетровської області в п'ятницю, 4 травня, відбулася стрілянина на засіданні позачергової сесії міськради.

Про це повідомляє місцевий сайт "Нікополь-news".

Зазначають, що на початку засідання, коли приймали порядок денний, до трибуни підійшли представники "Правого сектору". У залі почалася бійка. Потім активісти піднялися на трибуну і заблокували міського голову.

За словами очевидців, учасники протесту вилили депутатові Олександру Рибакову на голову пакет з кефіром, а мера Андрія Фісака облили зеленкою.

Після цього пролунали два постріли. За словами свідків, один - у стелю, другий - у бік активістів. Стріляв з пістолета депутат Рибаков - це підтвердив начальник поліції Євген Кравцов, і це видно на фото.

Фото: 1tv.kr.ua

На щастя, ніхто не постраждав. У стіні і стелі залишилися сліди від куль. На місці події працює поліція.

Фото: 1tv.kr.ua

Оновлення. Поліція Нікополя відкрила кримінальне провадження за фактом групового порушення громадського порядку і хуліганських дій, повідомила прес-служба поліції у Фейсбуці.

"4 травня приблизно о 10:15 під час позачергової сесії Нікопольської міської ради VІІ скликання між депутатами й активістами виникла бійка, в результаті якої один із чоловіків зробив кілька пострілів вгору зі зброї. Ніхто з присутніх не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст.293 (групове порушення громадського порядку) і ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в січні в результаті вибуху в Нікополі постраждав депутат міськради Олександр Рибаков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram