ГоловнаСуспільствоПодії

Трьох учасників стрілянини на київській автостоянці затримано

У конфлікті постраждав співробітник СБУ

Трьох учасників стрілянини на київській автостоянці затримано
Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Правоохоронці затримали трьох учасників бійки зі стріляниною на київській автостоянці, під час якої отримав поранення працівник СБУ, повідомляє столична прокуратура.

Інцидент стався вдень у четвер, 3 квітня, на автостоянці по вулиці Вишняківській у Дарницькому районі столиці.

Представники комісії, до складу якої входили працівник Державної аудиторської служби, КП "Київпарктранссервіс", а також співробітник СБУ, прибули на автостоянку, щоб провести контрольний замір відведеної під паркомісця ділянки.

Ці дії проводили в рамках кримінального провадження і були санкціоновані судом.

"Під час цієї перевірки між групою чоловіків, які представляли інтереси власника автостоянки, і членами комісії виник конфлікт. Протягом бійки зазначені чоловіки вчинили напад на співробітника спецслужби, а один із зловмисників дістав предмет, схожий на пістолет, і вистрілив у бік правоохоронця, поранивши його", - сказано в повідомленні.

Трьох учасників конфлікту затримали на місці події. Це громадяни України, один з них уродженець іноземної держави. Всі троє - мешканці столиці. Їм готують повідомлення про підозру за ч.4 ст. 296 КК України (Хуліганство).

Пораненого співробітника спецслужби госпіталізували.

Інших учасників конфлікту встановлюють.

Нагадаємо, народний депутат із фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук стверджував, що учасники бійки, "4-5 осіб кавказької зовнішності", втекли в автомобілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram