ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі чоловік позбувся кисті руки через вибух невідомого предмета

З початку року це вже сьомий подібний випадок у Донецькій області.

У Маріуполі чоловік позбувся кисті руки через вибух невідомого предмета

У Маріуполі 54-річний місцевий житель отримав поранення в результаті вибуху невстановленого предмета.

Про це повідомляють на сайті поліції Донецької області.

"Сьогодні близько опівночі співробітники Кальміуського відділення отримали повідомлення від медиків про те, що в лікарню госпіталізовано 54-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Коли потерпілий отямився, він розповів, що в пункті прийому металу, де працює його знайомий, він знайшов блискучий металевий предмет і вирішив забрати його додому, щоб потім розібрати. По дорозі він вибухнув від удару об землю", - повідомили правоохоронці.

Унаслідок детонації чоловік отримав осколкові поранення обох гомілок і передпліччя, а також залишився без правої кисті руки.

Поліцейські з'ясовують усі обставини події. Відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.3 ст.15, ч.1 ст.115 (нещасний випадок) Кримінального кодексу.

"З початку року це вже сьомий випадок у Донецькій області, коли від вибуху калічаться люди. У 2018 році від вибухонебезпечних пристроїв постраждало 10 осіб, з них троє загинули і семеро поранені", - підкреслили в поліції.

Нагадаємо, раніше в Донецьку неподалік від кафе з назвою "СРСР" стався вибух, у результаті якого загинула киянка, яка приїхала на похорони дідуся.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram