ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики підстрелили жінку на зупинці біля блокпоста "Оленівка"

Інцидент стався під час розборок між так званими "правоохоронцями" і "прикордонниками" ДНР.

Бойовики підстрелили жінку на зупинці біля блокпоста "Оленівка"
Архив
Фото: EPA/UPG

Бойовики російсько-терористичних військ підстрелили жінку біля блок-посту «Оленівка». Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив представник Держприкордонслужби Олег Слободян.

"За інформацією місцевих жителів 6 квітня в так званій «ДНР», а саме в районі населеного пункту Новоазовськ, представники незаконних збройних формувань МДБ затримали місцевих т.зв. прикордонників, які були замішані в корупційних схемах на ППр «Новоазовськ» (хабарництво)", - пише Слободян.

"Сьогодні група МДБ приїхала на блок-пост Оленівка з метою відпрацювання щодо інших представників т.зв. правоохоронців. Під час затримання одного з бойовиків, останній дістав автомат і випустив чергу, потрапивши в цивільну жінку, яка чекала на автобусній зупинці на тимчасово непідконтрольній Україні території", - йдеться далі в повідомленні.

Жінка отримала вогнепальне поранення. Її стан наразі невідомий.

За словами Слободяна, цю ситуацію бойовики російсько-терористичних військ намагаються подати, як обстріл з боку ЗСУ і таким чином дискредитувати українських військових і приховати власний злочин.

"З огляду на віддаленість блок-поста від позицій ЗСУ, зрозуміло, що вогонь вівся саме представниками НЗФ", - написав Слободян.

Нагадаємо, за останню добу на Донбасі зафіксували 42 обстріли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram