ГоловнаСуспільствоВійна

Український військовий загинув на Донбасі

Від початку доби зафіксовано 19 обстрілів українських позицій на Донецькому напрямку.

Український військовий загинув на Донбасі
Фото: Макс Левин

Російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості про повне припинення вогню в зоні проведення бойових дій на Донбасі. Внаслідок обстрілу бойовиків один український військовий загинув, інформує прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

Повідомляється, що з початку доби зафіксовано 19 обстрілів українських позицій на Донецькому напрямку.

"Зокрема, із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів агресор обстріляв наші позиції в Опитному та Лебединському, а з мінометів 82-мм калібру й танка вів вогонь поблизу Пісків. Також 82-мм міномети ворог застосував по захисниках Талаківки, гранатомети різних систем - по захисниках Авдіївки, Богданівки і Широкиного, а великокаліберні кулемети по наших укріпленнях - у районі Верхньоторецького", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зі стрілецької зброї окупанти обстрілювали позиції сил АТО поблизу шахти Бутівка, Кам'янки та тричі - біля Мар'їнки.

На Луганському напрямку зберігалася тиша.

Як повідомлялося, за минулу добу, 24 березня, російсько-окупаційні війська вчинили 13 обстрілів позицій українських захисників. Через необережне поводження з боєприпасами загинув військовий, ще один зазнав поранень. Бойових утрат у суботу не зафіксовано.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram