ГоловнаСуспільствоПодії

Депутат Житомирської облради намагався застрелитися

Його госпіталізували з вогнепальним пораненням грудної клітини.

Депутат Житомирської облради намагався застрелитися
Фото: politinfo.com.ua

У Коростені сьогодні спробував застрелитися депутат Житомирської обласної ради, заявив начальник облуправління Національної поліції В'ячеслав Печененко.

"7 березня вранці від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію з вогнепальним пораненням жителя Коростеня, 1976 р. н. Чоловіка «швидка» забрала з місця проживання. Під час наших першочергових заходів встановлено, що поранений цього ранку подзвонив матері і повідомив про намір накласти на себе руки. Зараз медики намагаються врятувати життя чоловіка, який, як з'ясувалося, є депутатом обласної ради. Поліція перевіряє всі обставини події та можливі версії", - написав керівник поліції в фейсбуці.

На сайті поліції йдеться, що чоловік подзвонив матері близько 4-ї ранку, а вже через дві години його госпіталізували з вогнепальним пораненням грудної клітини. За попередніми даними, чоловік вистрілив у себе з власного зареєстрованого карабіна.

За його життя борються лікарі.

За даними Житомир.info, потерпілий - секретар постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону Сергій Грищенко. Він приватний підприємець, народився в 1976 році і живе в Коростені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram