ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 10 обстрілів у неділю

Одного військового поранено.

Штаб АТО нарахував 10 обстрілів у неділю
Фото: Макс Левін

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 10 прицільних обстрілів опорних пунктів Збройних Сил України. У результаті ворожого вогню поранення отримав один український захисник. У задовільному стані його доправлено у військовий мобільний госпіталь.

На Луганському напрямку противник активізувався поблизу Кримського, Троїцького, Новолуганського і Зайцевого, де вів вогонь з мінометів різних калібрів. З гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів загарбники обстрілювали військових в районі Луганського. Зі стрілецької зброї, включаючи кулемети, незаконні збройні формування порушували перемир'я неподалік Новоолександрівки і Станиці Луганської, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку ворог застосував 120-міліметрові міномети навколо Широкиного на Приазов'ї.

Нагадаємо, що 17 лютого бойовики російсько-окупаційних військ використовували заборонене Мінською угодою озброєння, таке як великокаліберні артилерійські системи, танки і важкі міномети. Штаб АТО нарахував 12 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. У результаті ворожого вогню поранення отримав один український захисник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram