ГоловнаСуспільствоОсвіта

Онлайн-платформа для підготовки до ЗНО показала хороші результати в Одеській області, - Степанов

BeSmart отримав схвалення Міністерства освіти.

Онлайн-платформа для підготовки до ЗНО показала хороші результати в Одеській області, - Степанов
Фото: Тереза Лащук

Автором проекту безкоштовної підготовки до проходження Зовнішнього незалежного оцінювання BeSmart, який учора в Києві презентувала міністр освіти Лілія Гриневич, виступив губернатор Одеської області Максим Степанов.

«Три роки тому онлайн-платформа BeSmart замислювалася як комерційний проект. Ми підключили до її створення кращих викладачів країни, багато з яких є авторами підручників. Зараз у BeSmart є два важливі аспекти. Перший - тепер платформа безкоштовна, і безкоштовною вона й залишиться. Другий - наші курси будуть доступними в кожному регіоні України. У тому числі і на окупованих територіях. Для них такі курси - це шанс. Неважливо, хто вони - луганчани чи севастопольці, це можливість підготуватися за українською програмою, скласти ЗНО і вступити в хороший український вуз. Це дуже важливий момент в реінтеграції окупованих територій в Україні», - підкреслив Степанов.

Голова Одеської ОДА також зазначив, що кожен курс платформи отримав повне схвалення Міністерства освіти. На презентації проекту це також підтвердила міністр Лілія Гриневич.

«Я мрію, щоб кожна людина, яка займає посаду голови обладміністрації, так опікувався освітою наших дітей. Цей проект - приклад соціальної відповідальності. Цей проект ілюструє наші пріоритети. А пріоритет у нас один - інвестиції в майбутнє наших дітей», - заявила Гриневич.

Нагадаємо, реєстрація на ЗНО-2018 починається 6 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram