ГоловнаСуспільствоЖиття

На Різдво у Києві невеликий дощ з мокрим снігом

Прогнозують від +5 до +7.

На Різдво у Києві невеликий дощ з мокрим снігом
Фото: Сергей Нужненко

7 січня у Києві хмарно з проясненнями, невеликий дощ з мокрим снігом, вночі і вранці туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +5...+7 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, вдень +3...+9 градусів, в Івано-Франківській області до +12 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура вночі -2...+3 градуси, вдень +1...+6 градусів. У Моршині невеликий дощ, температура вночі +2...+4 градуси, вдень +6...+8 градусів. У Трускавці невеликий дощ, температура вночі +2...+4 градуси, вдень +6...+8 градусів. У Сваляві без істотних опадів, температура вночі +4...+6 градусів, удень +8...+10 градусів.

На півночі України хмарно, місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +2...+8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +3...+9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +3...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+6 градусів, вдень +5...+11 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, вдень +7...+12 градусів. У Ялті без істотних опадів. Температура вночі +4...+6 градусів, вдень +9...+11 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram