ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у Києві до +5 градусів

У столиці обіцяють невеликий дощ.

У четвер у Києві до +5 градусів
Фото: Макс Требухов

У четвер, 4 січня, в Києві хмарно, невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень +3...+5 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, уночі дощ із мокрим снігом, удень невеликий дощ із мокрим снігом, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0...+6 градусів.

У Карпатах уночі дощ з мокрим снігом, удень невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі і вдень -1...+4 градуси.

У Моршині вночі дощ з мокрим снігом, удень невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+6 градусів.

У Трускавці вночі дощ з мокрим снігом, удень невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+6 градусів.

У Сваляві вночі дощ з мокрим снігом, удень невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +2...+4 градуси.

На півночі України хмарно, невеликий дощ, у Чернігівській і Сумській областях з мокрим снігом, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень +1...+6 градусів.

У центрі України хмарно, вночі невеликий дощ, удень дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0...+6 градусів.

На сході України хмарно, невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2 ...- 3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півдні України хмарно, невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+6 градусів, удень +4...+9 градусів.

У Криму хмарно, невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +5...+10 градусів.

У Ялті невеликий дощ. Температура вночі +3...+5 градусів, удень +7...+9 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram