ГоловнаСуспільствоЖиття

Батьком дитини 12-річної породіллі з Львівської області виявився її 14-річний двоюрідний брат

Експертиза, яку проводила поліція, біологічного батька не виявила.

Батьком дитини 12-річної породіллі з Львівської області виявився її 14-річний двоюрідний брат
Фото: стоп-кадр с видео

Батьком дитини 12-річної Тетяни Лучишин з Борислава Львівської області виявився її 14-річний двоюрідний брат Остап. Про це газеті "Високий замок" розповіла мати дівчинки Анна.

За її словами, експертиза, яку проводила поліція, біологічного батька не виявила. Тести пройшли вітчим Тані Іван, її зведений і рідний брати. Потім ДНК-тест здав Володя, сирота, який живе з сім'єю, і рідний брат Анни - Михайло. В результаті жоден з них не є батьком дитини.

"У поліції сказали, якщо Таня не зізнається, визнаємо її неадекватною, а дитину заберемо. Тоді вона зізналася. Провели нову ДНК-експертизу, яка підтвердила, що це двоюрідний брат Тані - Остап. Йому 14 років. Він син мого брата Михайла від першого шлюбу", - розповіла мати породіллі.

Нагадаємо, 12-річна Тетяна Лучишин з Борислава Львівської області у вересні народила здорову дівчинку, проте відмовлялася назвати ім'я справжнього батька дитини. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 155 КК (статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості), що передбачає позбавлення волі на термін до 5 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram