ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики двічі порушили "різдвяне" перемир'я

Втрат серед сил АТО немає.

За добу бойовики двічі порушили "різдвяне" перемир'я
Фото: Макс Левін

За минулу добу бойовики двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Українські військовослужбовці у відповідь вогонь не відкривали.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

"Незважаючи на взаємне дотримання режиму припинення вогню протягом усього вчорашнього дня, російсько-окупаційні війська в темний час доби все ж вдалися до провокації і здійснили обстріл позицій Збройних Сил України зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку близько 19:00 терористи вели вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО в районі населеного пункту Павлопіль на Приазов'ї. Також 5 мін калібру 120 мм у бік українських позицій прилетіли з тимчасово окупованого Сосновського.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли наші опорні пункти біля Станиці Луганської. Крім того, в районі населеного пункту Новгородське було зафіксовано проліт ворожого безпілотника.

Втрат серед ЗСУ немає.

Нагадаємо, 20 грудня Тристороння контактна група і представники "ДНР" і "ЛНР" узгодили нове перемир'я з опівночі 23 грудня. Також було підтверджено намір провести обмін заручниками до свят.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram