ГоловнаСуспільствоВійна

До Луганська увійшла колона військової техніки

У "ДНР" спростували свою участь у протистоянні в Луганську.

У центр окупованого проросійськими бойовиками Луганська увечері 21 листопада увійшла колона військової техніки.

Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі спільноти "Інший Луганськ".

За його інформацією, на відео знято, як машини рухалися по Новому шляхопроводу в 1-му мікрорайоні (1-й мікрорайон розташований з боку Донецька).

Голос на відео стверджує, що в колоні багато КамАЗів.

Увага! У ролику є ненормативна лексика.

Також в сепаратистських пабліках з'явилася інформація, що це військова техніка бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки", які нібито мають намір провести "зачистку" Луганська від прихильників ватажка так званої "Луганської народної республіки" Ігоря Плотницького.

Разом з тим в "ДНР" спростували свою участь у протистоянні в Луганську, повідомляє РБК. Заступник командувача "оперативним командуванням" "ДНР" Едуард Басурін заявив, що "все, що в Луганську - я не знаю, що там відбувається, це інша територія".

Басурін наголосив, що "ДНР" ніяк не пов'язана з цими подіями і не приймає в них ніякої участі.

Раніше повідомлялося, що центр Луганська заблокували невідомі в камуфляжі без розпізнавальних знаків. Вони заявили, що блокують вулиці за наказом "міністерства внутрішніх справ ЛНР".

Звільнений з посади "міністра" "МВС" "ЛНР" Ігор Корнет виступив із заявою, що його не відсторонено, а операція в Луганську проходить в зв'язку з припиненням діяльності "української диверсійно-розвідувальної групи".

За повідомленнями ЗМІ, ватажок "ЛНР" Плотницький втік до Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram