ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігівській області автомобіль збив насмерть жінку з двома дітьми (оновлено)

Це сталося в населеному пункті на трасі Київ-Чернігів.

У Чернігівській області автомобіль збив насмерть жінку з двома дітьми (оновлено)
Фото: cn.npu.gov.ua

У Козелецькому районі Чернігівської області на трасі Київ-Чернігів автомобіль "Фольксваген-Кадді" насмерть збив жінку з двома малолітніми дітьми.

Про це повідомляють на сайті обласної поліції.

Це сталося близько 19:00 у населеному пункті на трасі.

"Попередньо встановлено, що житель Козелецького району, рухаючись з боку Києва в автомобілі "Фольксваген-Кадді", на частково освітленій ділянці населеного пункту скоїв наїзд на місцеву жінку з двома малолітніми дітьми. Усі троє постраждалих загинули. За попередньою інформацією, водій був тверезий", - сказано в повідомленні.

За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Водія затримано.

Оновлення. Нардеп Антон Геращенко у фейсбуці уточнив, що трагедія сталася в селі Сираї.

"Водій автомобіля «Фольксваген», 1989 р.н., збив матір з двома маленькими дівчатками. Одна була ще немовлям і лежала у візку. Другій було лише 6 років. Мама чомусь вирішила перейти трасу в погано освітленому місці, за 50 метрів від пішохідного переходу", - написав він.

Геращенко вважає, що трагедії можна було б уникнути, якби в Україні було б обов'язковим носіння світловідбивних наліпок на одязі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram