ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі затримали двох бандитів з угруповання убитого "злодія в законі" Ровшана Ленкоранського

Їх обвинувачують у незаконному поводженні зі зброєю.

Національна поліція повідомила про затримання в Одесі двох бандитів з угруповання вбитого минулого року "злодія в законі" Ровшана Ленкоранського. 

Навесні 2017 року в Одесі двоє чоловіків обстріляли автомобіль, важко поранивши двох людей.

У ході слідства поліція дійшла висновку, що злочин скоїли 30-річний дагестанець і 31-річний одесит. Обидва - спортсмени. Перший брав участь у боях без правил, другий був боксером. Обидва входили до складу місцевого злочинного угруповання, яке в минулому контролювалося Ровшаном Ленкоранським.

Спільними діями бійців відділу швидкого реагування ДВБ НПУ, оперативників Одеського УДВБ НПУ і міської прокуратури №3 підозрюваних у стрілянині затримали. Бандити намагалися чинити опір.

За місцем проживання затриманих проведено обшуки, у ході яких вилучено три пістолети та набої до них, гладкоствольну мисливську рушницю, п'ять мобільних телефонів і дві дорогі іномарки. Вилучену зброю скеровано на експертизу.

Обом фігурантам оголошено підозру за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Щодо них судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави: українцю - 56 тисяч гривень, росіянину - 128 тисяч гривень.

Нагадаємо, Ровшан Ленкоранський був убитий у своєму автомобілі 18 серпня 2016 року в Стамбулі. Водій-охоронець загинув на місці, а він сам помер у лікарні.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram