ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові водій протаранив двері гіпермаркету і проїхав по залу

У результаті події ніхто з відвідувачів не постраждав.

У Харкові водій протаранив двері гіпермаркету і проїхав по залу
Фото: 057.ua

У Харкові близько другої години дня в поліцію надійшов виклик про те, що невідомий їздить по торговому залу супермаркету на автомобілі Dacia.

Про це повідомляє місцевий сайт 057.ua з посиланням на поліцію.

"За попередньою інформацією, в момент скоєння ДТП водій перебував у стані наркотичного сп'яніння", - розповіла прес-секретар управління патрульної поліції Харкова Карина Курбанова.

Винуватцем ДТП виявився громадянин 1985 року народження. Під час спілкування поліцейські помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння.

"Чоловікові за весь час вдалося доїхати майже до центру торгового залу. На щастя, в результаті події ніхто з відвідувачів не постраждав", - додала Курбанова.

За її словами, патрульні склали на водія два протоколи за статтею 130 і 124 КУпАП.

Фото: 057.ua

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної дівчини, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg під керуванням чоловіка. В результаті зіткнення Lexus вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. На місці загинули чотири дівчини й один хлопець, ще шість осіб було госпіталізовано.

За кермом позашляховика перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна Олена Зайцева - прийомна донька бізнесмена Василя Зайцева. В її аналізах виявили сліди опіатів.

За кермом Volkswagen Touareg перебував 59-річний бізнесмен Геннадій Дронов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram